Bedankt voor je aanvraag zomerspecial

'Mentale en Fysieke vrijheid met onafhankelijk gedrag'

Voor ondernemers, sportprofessionals en HR business partners, adviseurs en managers

Open je hart om jezelf en/of managers en leidinggevenden binnen 3 zomermaanden te helpen met mentale en fysieke vrijheid door onafhankelijk gedrag.

Zet de komende zomermaanden juni, juli en augustus alle externe factoren opzij om aan de slag te gaan met je interne factoren die de basis zijn voor simpele verandering, slimme kennis en kracht met snel doelgericht en duurzaam resultaat.

Hoeveel ondernemers, managers en leiders-coaches in Nederland zijn of voelen zich afhankelijk van klanten, systemen, hun direct leidinggevende in werk of sport, relaties in privésfeer en zelfs van hun eigen EGO met Eigen Gereide Ontkrachting.

Waardoor ze energie- en tijdgebrek ervaren, niet lekker in hun vel zitten, structureel stress hebben, angst voor gevolgen, vermijdingsgedrag tonen, niet (goed) meer communiceren of niet meer optimaal functioneren.

Hierdoor ontstaat vroeg of later vage gezondheidsklachten die weggewimpeld worden met stress dat wel weer overgaat als tijden veranderen. Het ego zegt als alles op zijn plek valt zal ik rust vinden. De ziel zegt als je de rust in jezelf vindt zal alles op zijn plek vallen.

Je kunt dan 3 dingen doen:
1. Doorgaan totdat de situatie misschien wijzigt of ervan uitgaan dat deze zal veranderen. Dan stel je je afhankelijk op en de spiraal gaat in meerdere opzichten naar beneden met alle gevolgen waar je zeker niet op zit te wachten.

2. Energiedrankjes drinken of naar de dokter gaan voor medicijnen bij vage klachten zoals moeheid, stress, angst, slapeloosheid etcetera. Energiedrankjes boosten je energiepeil om vervolgens als een speer te dalen onder je normale energieniveau waardoor je snel er weer eentje neemt en je verslaafd raakt.
Medicijnen nemen de oorzaak niet weg en zijn vaak ook nog verslavend. Ook beland je meestal in een langdurig medisch onderzoek terwijl je verder wilt of moet en een oplossing wilt op korte termijn.

3. Of de komende 3 zomermaanden juni, juli en augustus alle ins en outs leren van mentale en fysieke vrijheid om jezelf en/of anderen in de organisatie of in de sport ONafhankelijk te maken met doelgericht en duurzaam resultaat.

Lees ook verder als je deze periode op vakantie gaat en belangstelling hebt.

Je bent ondernemer, werkzaam in de prestatiesport of als HR business partner, adviseur of manager (loondienst, interim, zelfstandig) die werkt aan organisatievragen voor doelgerichte duurzaamheid met meer resultaat?

Waarbij gedragsverandering een grote rol speelt bij thema's als verzuimmanagement, hybride werken, zelfsturing, zelf-leiderschap, verandering, transformatie, samenwerking, vitaliteit en mentaliteit of talentmanagement.

Doe dan eens gek en pak deze zomerspecial aan om in september alle kennis en kracht in huis te hebben voor mentale en fysieke vrijheid met onafhankelijk gedrag. Ook tijdens je vakantie is het volgen van deze zomerspecial heel goed te doen en hierover lees je zometeen meer.

Waarnemen zonder te interpreteren en oordelen.
Wie goed kan waarnemen kan ook goed interpreteren en analyseren.

Alle zintuigen gebruiken
Groepsgewijs, individueel en functioneel inzetten om dichterbij jezelf te komen, sneller te schakelen en analysern, energie laden / behouden.

Verschil tussen focus en flow
Hoe krijg je focus en overfocus en kom je daadwerkelijk in de flow.

Weerstand opbouwen voor vitaliteit
Ins en outs over de communicatieve samenwerking tussen brein en darmen waardoor ongemakken, sterke emoties en vage klachten simpel zijn te verklaren en ook snel op te lossen.

Weerbaarheid voor slim werken
Veel betere mentaliteit door hard werken om te zetten in slim werken met doelgerichte en duurzame kwaliteit.

Toepassing kennis en kracht voor kwaliteit
Simpel situaties doorgronden om snel je doel te bereiken met slimme interventies die los staan van elkaar, ondersteunend en willekeurig samenwerken. Het is een genot om hiermee te werken voor doelgerichte duurzaamheid met resultaat in win-win situaties.


Deze zomerspecial heeft een integrale aanpak met elke week 30 minuten online persoonlijke sessies waarbij we een vaste dag en tijdstip van tevoren afstemmen. Na de online sessie krijg je via de mail een persoonlijke waarnemings- en analyserapportage met actieaspecten die je simpel toepast in je werk en sport en ook prive thuis of tijdens je vakantie. Lekker praktisch en integraal zonder gedoe maar met gezond gedrag.

Gericht op wekelijks 30 minuten online sessie-tijd waarin je inspiratie en motivatie krijgt voor energie met effect.
Het is altijd belangrijk wat je ook doet of leert dat het energie geeft en oplevert. Elke week is er in de online sessie een korte evaluatie waarop je weer nieuwe kennis en kracht krijgt voor toepassing in de praktijk. Deze kennis en kracht krijg je binnen 24 uur na de online sessie in je maibox.

Na 3 maanden of 13 weken ontvang je je eigen ebook met alle waarnemingen, analyses, voortgangs-aspecten en adviezen samengevoegd in één document als je eigen blauwdruk. Aangevuld met inzicht in en invloed op met de interventies voor nieuw onafhankelijk gedrag naar mentale en fysieke vrijheid.


Ook dan kun je gewoon meedoen met deze speciale zomersessie.

Je hebt de keuze om tijdens je vakantie gewoon wekelijks een online sessie te doen.

Of dat je je vakantieweken laat aansluiten op augustus en nog even doorgaat in september totdat jouw 13 weken zijn voltooid.