Maak gezond presteren mogelijk met persoonlijkheid

Life - Business - Sport


Wil je de zon in jezelf voor balans management en coachend leiderschap
Heb je gebrek aan gezond energieniveau of last van vage gezondheidsklachten
Zit je niet lekker in je vel door stress, druk, tijdgebrek of vermijdingsgedrag
Heb je het gevoel dat je alles uit jezelf of je team hebt gehaald zonder succes
Wil je tegenslag en stagnatie omzetten in versterking mentaal emotionele kracht
Hoe krijg je dan simpel, slim en snel nieuw prestatiegedrag met persoonlijkheid

Online coaching

Mijn expertise bestaat uit simpele en slimme kleine aanpassingen voor nieuw gedrag met snel resultaat. Want de laatste 20% naar resultaat bestaat uit details met 80% Mentaal Emotionele kracht. Kijk naar topsport als metafoor.
Uiteraard gaan we eerst online kennismaken via telefoon of laptop. Wat wil je kwijt, welke mogelijkheden zijn er, waarom de juiste vragen belangrijk zijn voor inzet van ME kracht en hoe ik je hiermee help.

Neem contact op voor een kennismaking en de keuze is aan jou.

VIP leiderschap

VIP leiderschap

Wil je een beter zelfsturend of zelfleidend management-team bij tegenslag of stagnatie? Met name de laatste 20% naar het doel zijn cruciaal met 80% mentaal emotionele kracht. Want hoe hoger of verder je komt, hoe meer het aankomt op details die het verschil maken zoals dit in de topsport ook zo is. In deze fase haken managers af of gaan stug door met nog harder werken dat meestal niet de manier is. Het gaat om slimmer werken met waarom en hoe. Stress, tijdgebrek, angst en vermijding zorgen voor een ongezond energieniveau ook al eet je gezond. Het gaat om inzet van mentaal emotionele kracht voor gezond presteren met persoonlijkheid: 1 + 1 = 3

Neem contact op om te kijken wat ik voor je management-team kan betekenen.


VIP coaching

VIP coaching

Zit je als ondernemer of als directeur in de knoop door grote tegenslagen of stagnaties en heeft dit wellicht ook al invloed op je privéleven en gezondheid? Nog harder werken met vaak een versterkend ego zet meestal geen zoden aan de dijk. Het gaat om slimmer werken met waarom en hoe. Want stress, tijdgebrek, angst en vermijding zorgen voor een ongezond energieniveau. Wat je nodig hebt is versterking van mentaal emotionele kracht. Waardoor gezond presteren met persoonlijkheid.

Neem contact op en we kijken wat je nodig hebt voor een prestatie persoonlijkheid.

Maak je keuze