Maak gezond presteren mogelijk met persoonlijkheid

Life - Business - Sport

Ga voor een gezond energie-niveau

De basis van presteren met persoonlijkheid
18 - 19 - 20 oktober

Een gezond energie-niveau komt van binnenuit waarbij alle wezenlijke delen in je lichaam goed communiceren met elkaar en apart ook goed functioneren. Dit gebeurt als je twee hersenen in je hoofd en darmen goed met elkaar samenwerken. Alleen jij bent hiervoor verantwoordelijk met een integrale aanpak.

Deze integrale aanpak is nodig om elke dag te overwinnen in plaats van te overleven. Als je net je dagelijkse reguliere dingen aankunt of net niet als er iets onverwachts bijkomt, dan is er alleen maar achteruitgang. Je kunt dan steeds minder aan met als gevolg moeheid, angst, stress, zeuren, vermijdingsgedrag, vage klachten en zelfs een burnout. Ook bij medicijngebruik voor aandoening organen, botten en spieren is een integrale aanpak nodig.

In deze special ga je een week aan de slag voor jouw gezond energieniveau dat de basis is voor structureel prestatie-gedrag of persoonlijkheid. Je leert:
* wat je nog niet wist over de samenwerking van ons brein en de darmen * waarom wij goed voor onze slimme darmen moeten zorgen * hoe wij slim energierijk voedsel bereiden dat ook snel klaar is / kookworkshop

De integrale aanpak is simpel met energierijk voedsel dat bestaat uit alle ´vitamines en mineralen´ waar zowel je hoofd- als darmhersenen gek op zijn om je systeem van binnen goed te laten samenwerken en onderling optimaal te laten functioneren.

Als blijkt dat je ergens een tekort aan hebt dan kan dit heel vervelende gevolgen hebben voor het functioneren van organen, botten en spieren. Het tekort ergens aan hebben heeft verschillende oorzaken zoals medicijngebruik, infectie, stress en het simpel niet eten (buiten allergie om). En ook met allergie is een alternatief belangrijk.

De slimme integrale aanpak bestaat naast een gezond energieniveau ook uit een gezond verstand en gezonde zelf-communicatie voor verandering en versterking die altijd bij jezelf begint. Echt inspiratie en impact krijg je pas met de interventies voor nieuw prestatiegedrag of persoonlijkheid.

Want je bent pas een persoonlijkheid als je jezelf met vallen en opstaan ontwikkelt en er dan ook echt staat bij tegenslag of stagnatie. En deze persoonlijkheid straal je uit met kennis, kracht en kwaliteit oftewel mentaliteit.

De integrale aanpak is snel met alle kennis en kracht van gezond energieniveau, gezond verstand en gezonde zelf-communicatie. In combinatie met kwaliteit door inzicht gedrag en invloed anders denken-voelen-doen. Waardoor met de interventies nieuw prestatiegedrag (lees persoonlijkheid) met impact.

Een ongezond energie-niveau is mijzelf overkomen met als gevolg dat ik letterlijk niet meer op mijn benen kon staan. Als ´selfmade woman´ ben ik in bed gaan ontdekken, onderzoeken en ontwikkelen. Na 3 dagen kon ik weer lopen, binnen een week was ik aan het werk en na een maand een nieuw mens met weten en willen voor waarom en hoe.

Bewust vermeld ik geen oorzaak en details omdat je speciale kennis en kracht nodig hebt om het zo te doen zoals ik het heb gedaan. Ik kan je wel helpen, ondersteunen of begeleiden hierbij.

Ga naar een gezond energieniveau

De basis van presteren met persoonlijkheid
* Data: 18, 19 en 20 oktober
* Locatie: Málaga centrum, strand en zee, park en tuin
* Accommodatie: Appartementencomplex Málaga centrum
* Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 16 personen
* Materiaal: aan de slag met eigen energie effect incl. gezond koken
* Mentaal emotionele kracht: realisatie 2019 gezond energieniveau
* Prijs: € 997,- / excl. btw en excl. vlucht 17 en 20 oktober
* Betaling: in 2 termijnen met € 100,- voorschot en dag van aankomst restant
* Kennismakingsgesprek vooraf: online of telefonisch
* Na aanmelding krijg je alle informatie met link naar vlucht
* Niet goed geld terug garantie na eerste dag met vertrek uit appartement.

Bonussen:

1. verrassingspakket
2. boek gezond energie-niveau
3. 1 online coachingsgesprek laatste kwartaal 2019

Maak je keuze