Maak gezond presteren mogelijk met persoonlijkheid

Life - Business - Sport

Een hele week naar zuid Spanje, Málaga en omgeving. Weg uit je vertrouwde omgeving voor directe praktische toepassing van aspecten gezond presteren in contact met de prachtige Spaanse natuur en cultuur. Omdat reizend leren heel krachtig is met het leggen van simpele associaties en toepassing van slimme tools waardoor snel nieuw gedrag. In het mooiste land van Europa waar diversiteit de hoofdrol speelt.

Je leert in deze weken gezond energieniveau, diverse mindsets en zelfcommunicatie. Om verder te gaan met inzicht, invloed en interventies nieuw gedrag die wetenschappelijk zijn bewezen in de topsport en overal toepasbaar zijn waar prestatie-gedrag of persoonlijkheid nodig is. Voorbeelden zijn: hoe ga je zelfbewust naar zelfleiderschap, hoe zet je stress-afleiding-vermijding-angst om in lef en loslaten, waarom gebruik van alle zintuigen belangrijk is, hoe zorg ik structureel voor een gezond energieniveau, willen met weten of moeten met meten. Het is een totaalpakket dat je overal toepast waar rust en resultaat nodig is.

Waarom gezond presteren met persoonlijkheid in Málaga

* je wilt tegenslag direct omzetten in resultaatgericht gedrag met leiderschap
* je wilt voor de laatste 20% de nodige 80% mentaal emotionele kracht
* je wilt alle aspecten van prestatie-gedrag weten voor structurele toepassing
* je wilt verandering met vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid
* je wilt een gezond energieniveau zonder druk, stress, afleiding en angst
* je wilt je team zo goed mogelijk helpen om elke maand de targets te halen
* je wilt onaangename verrassingen omzetten in creativiteit met conversie
* je wilt inzicht, invloed en interventies voor rust, ruimte en resultaat
* je wilt jezelf simpel, slim en snel transformeren naar een prestatie persoonlijkheid.

Speciale weken voor persoonlijke inschrijving

Wilde Westen zuidoost Andalusië / week 1 - 8 november

De zuidoost hoek van Andalusië is het droogste gebied van Europa met zowel een steppewoestijn als een zandwoestijn waar western films zijn opgenomen zoals the good, the bad and the ugly.

De rode steppewoestijn ligt in het natuurpark Gabo de Gata waar prachtige cactussen groeien die uitmonden in een vulkanische kuststrook met verschillende natuurstranden en vulkanische rotsen. En de zandwoestijn dat wordt afgewisseld door een maanlandschap ligt landinwaarts achter Almeria. Hier zijn de twee western filmset dorpen nog intact gehouden voor bezoek door toeristen. Een wereld apart in Europa.

Deze week ga je de aspecten van gezond presteren met persoonlijkheid praktisch oefenen met de inspirerende en enerverende natuur van zuidoost Spanje. We lopen heel veel door vulkaanlandschap, steppewoestijn en uitgestrekte kustlijnen. Je begrijpt dat een basis vitaliteit aanwezig moet zijn om in deze week verder uit te bouwen met mentaal emotionele kracht. Reken maar dat deze week je leven verrijkt met vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid.

Málaga + Rio Chillar + Nerja / week 15 - 22 november

Van praktisch aanpakken in Málaga met aspecten gezond presteren in contact met cultuur naar doorpakken in de natuur met een natte voeten kloofwandeling door Rio Chillar. Om daarna droge voetsporen achter te laten in het pittoreske stadje Nerja, gelegen op een klif aan zee aan de uitlopers van de Sierra Nevada.

Rio Chillar is avontuurlijk door het water lopen, watervallen ontmoeten en zwemwater ontdekken. Loslaten en genieten van de natuur is hier een must. In het water of op 100 meter hoogte, in Andalusië kan het allemaal.

Vanaf Balcon de Europe in Nerja zie je de luchtstromen van zee en bergen samenkomen. Hier wil je gewoon de camera in je hand hebben om het prachtige stadje met berglandschap op één plaatje te hebben.


Op reis naar een gezond energieniveau / week 29 november - 6 december

De basis van structureel presteren is een gezond energie-niveau. Dit komt van binnenuit met in de hoofdrol je twee hersenen: je brein en je darmen. Vanaf 2007 ben ik regelmatig bezig met onderzoek en experimenten van de twee hersenen brein en darmen die met elkaar communiceren. Dit is inmiddels ook wetenschappelijk bewezen en er zijn ook boeken over geschreven.

Een integrale aanpak is nodig om gezond te leven en werken met elke dag overschot aan energie voor andere leuke dingen. Dat is overwinnen in plaats van overleven met moeheid, angst, stress, stemmingswisseling, vermijdingsgedrag of zelfs vage gezondheids-klachten en burn-out. Ook voor een aandoening van organen, botten en spieren is een integrale aanpak nodig met je brein en darmen.

In deze special ga je een week aan de slag voor jouw gezond energieniveau dat de basis is voor structureel prestatie-gedrag of persoonlijkheid. Je leert: * wat je nog niet wist over de samenwerking van ons brein en de darmen * waarom wij goed voor onze slimme darmen moeten zorgen * hoe wij simpel energierijk voedsel bereiden dat ook snel klaar is / kookshop