Maak gezond presteren mogelijk met persoonlijkheid

Life - Business - Sport

Wil je met je team kampioen worden of degradatie vermijden?

Dan is het tijd voor mentaal-emotionele kracht. Want de laatste 20% naar je doel bestaat 80% uit mentaal-emotionele kracht. Vooral bij tegenslagen en stagnatie is het de kunst om de juiste kennis en kracht in te zetten voor inspiratie, inzicht, invloed, interventies en intuïtie naar prestatiegedrag met resultaat.

Daar komt nog bij dat presteren nog veel te vaak wordt gezien als druk, stress, tijdgebrek. Presteren is persoonlijkheid met het totaalpakket mentaal emotionele kracht. Voor veel plezier, soms pijn en altijd passie. Plezier is een voorwaarde voor positiviteit. Soms pijn is nodig voor nieuw uitdagingen en scherp te blijven. Altijd passie krijg je vanzelf met het totaalpakket mentaal emotionele kracht.

Coachend leiderschap Sport

Er zijn meer sportcoaches die worstelen met hun team dan sportcoaches die succes hebben met hun team. Prestatieproblemen zijn meestal van mentaal emotionele aard dat te maken heeft met denken, voelen en doen. En hoe hoger of verder je komt hoe meer je je zult moeten onderscheiden met details om mee te draaien of een topteam te worden.

Vooral de laatste 20% naar realisatie van je doel gaat over 80% Mentaal Emotionele kracht met waarom en hoe. Voor zelfbewust, ondernemend en natuurlijk prestatiegedrag. Naar de zon in jezelf met versterking van vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid.

Veranderingen met mentaal-emotionele kracht bestaan meestal uit kleine aanpassingen met grote positieve gevolgen. Het draait om waarom en hoe om onderscheidend te zijn en het verschil te maken dat begint bij jezelf. Want elke nieuwe actie van jou is weer een nieuwe reactie van je trainer-coach, teamgenoot en je tegenstander.

Team trainingsdagen Sport


Ga je met je team op trainingskamp in omgeving Málaga en Marbella dan is een workshop of dagprogramma mentaal-emotionele kracht een toegevoegde waarde voor gezond presteren.

In een workshop maak je kennis met alle aspecten van prestatiegedrag. In een dagprogramma of meerdaags programma kies je voor verdieping van de thema´s. Voor inspiratie, interactie en intensiteit maar ook voor rust, ruimte en resultaat.

Je hebt keuze uit de volgende thema´s: * het belang van een gezond energieniveau, * de belangrijkste mindsets om in te zetten, * doelgerichte zelf- en teamcommunicatie, * inzicht om uit meerdere vaatjes te tappen, * invloed met anders denken, voelen en doen, * de kracht van interventies uit de topsport voor nieuw prestatiegedrag met resultaat.

Fanatieke golfers

Ben je een fanatieke golfer en wil je aan de Costa del Sol je handicap verlagen? Dan is mentaal-emotionele kracht hiervoor uitermate geschikt. Er gaat een nieuwe wereld voor je open met inzicht en invloed anders denken-voelen-doen voor nieuw prestatiegedrag met de interventies mentaal emotionele kracht.

Mentaal emotionele kracht heb je zeker nodig bij golf met bijvoorbeeld de juiste aandachtsvorm voor concentratie en focus maar ook voor lef en loslaten. Ook in deze sport moet je kunnen omgaan met tegenslagen en stagnaties voor het omzetten naar prestatiegedrag met resultaat.

Maak je keuze