Lidmaatschap Leiderschap Gedragscommunicatie

© Getmoreperformance 2014 - 2021

Welkom op deze pagina met informatie over het lidmaatschap master gedragscommunicatie waarmee je doelgericht stuurt op detailniveau voor duurzaam resultaat. Ik wil je graag leergierig maken in plaats van nieuwsgierig. Weet je het verschil tussen deze twee?

Nieuwsgierig is het willen weten zonder dat je er iets mee doet zoals relevante informatie eruit halen voor jou om dit ook in de praktijk toe te passen om verder of hogerop te komen. Wat mij betreft een gemiste kans omdat er meestal wel iets te halen valt wat je niet wist, was vergeten of nooit aandacht aan hebt besteed en daarom ook niet hebt toegepast.

Leergierig is een open mindset met het willen weten voor snelle toepassing in de praktijk naar resultaat, slim verder komen of simpel naar een hoger niveau. Met mogelijk ook de intentie het door te geven aan anderen die hiermee hun voordeel doen.

Ik werk alleen met leergierigen die kennis willen van leiderschap gedragscommunicatie om toe te passen in de praktijk voor doelgerichte kracht op detailniveau naar meer kwaliteit. Kennis met inzicht, kracht met invloed en kwaliteit met toepassing van de interventies gedragscommunicatie.


Met leiderschap gedragscommunicatie zet je jezelf en je team in elke situatie en bij elke stagnatie in beweging op detailniveau voor doelgericht en duurzaam resultaat inclusief duurzame inzetbaarheid. Te mooi om waar te zijn? Hoe verder of hoger je komt, hoe belangrijker sturing op details zijn voor dagelijkse overwinningen. Kijk maar naar de sport als metafoor.

Prestatiegerichte professionals zijn ondernemers, organisaties in services/sales en ook overheden die ander gedrag willen bij managers, medewerkers of burgers. Prestatie professionals willen elke dag overwinnen en beter worden.
Of prestatiegericht naar drastische verandering/transformatie met doelgerichte verbetering en versterking.

Specifiek heb ik het over ondernemende MKB'ers en business trainers-coaches, services/sales managers en leiders. Maar zeker ook burgemeesters en wethouders en uiteraard de sportcoaches. Allemaal willen ze doelgericht resultaat met duurzaamheid en duurzame inzetbaarheid.

Want wat eerst wel werkte voor jou en je team stagneert vroeg of laat door externe/interne situaties. Ook bij veel talenten werkt het zo dat ze op een gegeven moment stagneren naar de volgende stap op topniveau. Waarom worden zo weinig talenten echte toppers?

En bij jezelf stagneert het soms ook door situaties waarin gebrek aan weerbaarheid door druk, stress, angst, boosheid, gebrek aan loslaten of motivatie. Maar ook EGO met Eigen Gereide Ontkrachting is een grote boosdoener. Wist je dat je weerstand dat gekoppeld is aan je immuunsysteem hierdoor ook verandert. Waarom zijn er zoveel vage klachten bij leidinggevenden die niet echt te herleiden zijn?

Waarom dit zo is, hoe je hiermee omgaat en waarmee je dit aanpakt komt allemaal aan de orde in het lidmaatschap master gedragscommunicatie. Want hoe verder of hoger je komt hoe belangrijker details zijn voor doelgericht en duurzaam resultaat. Waardoor je uit meerdere vaatjes tapt in verschillende situaties met gezond resultaat en win-win situatie. Het waarom en hoe zijn de belangrijkste vragen op detailniveau.

Bewust kies ik voor een lidmaatschap met kwaliteit. Het blijven zenden en triggeren met basis informatie is kwantiteit. De doelgroep prestatie-professionals blijven mij dan simpel volgen zonder dat ze hiermee snel verder komen of slim doorstromen naar een hoger niveau.

* met leden krijg ik simpel de juiste doelgroep die leergierig is naar de kennis en kracht op detailniveau voor kwaliteit naar een hoger niveau.

* door leden krijg je sneller nieuwe leden. Alle leden sparen automatisch voor hoge training en coaching kortingen voor henzelf, hun team of naar keuze voor derden. Meer informatie bij aanmelding lidmaatschap.

* aan leden stuur ik slimme maandelijkse interventies die zij direct willen toepassen in de praktijk. Dat is niet alleen inspiratie maar ook motivatie met activatie. Dat deel ik alleen met mensen die waarde weten te waarderen.

Zoals in het verhaal van de vader die zijn dochter een oude tweedehands auto kado deed na het behalen van haar eindexamen. Hij vroeg haar om naar een autodealer te gaan en te vragen wat deze dealer voor de auto wil geven. Ze kwam terug met als antwoord € 1000,-

Toen zei hij tegen zijn dochter om naar de autosloperij te gaan om te vragen wat hun prijs is voor de auto. Hiermee verkopen zij dan onderdelen van de auto die hoogstwaarschijnlijk nog niet op voorraad zijn. De dochter kwam terug met het antwoord € 100,-

Dan ga je ook nog even naar de autoclub van oude auto's zei de vader tegen zijn dochter. Met uiteraard weer dezelfde vraag wat de auto waard is en zij kwam verbaasd terug met het antwoord € 100.000,- Weet je waarom het verschil zo groot is vroeg hij aan zijn dochter.

Als mensen zaken en dingen als waardevol beschouwen, dan betalen ze ervoor. Deze oude tweedehands auto is zeer geliefd bij de autoclub omdat het een zeldzaam onderscheidend exemplaar is. Mensen willen hiervoor betalen als zij de waarde er ook van inzien. Ook al moet in dit geval nog het één en ander gebeuren aan de auto.


Leiderschap gedragscommunicatie biedt ook veel waarde met een integrale aanpak op detailniveau naar: * inzicht in gedachten en gevoel voor invloed op gedrag met interventies gedragscommunicatie. Waardoor * bewust beter vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid met meerwaarde * bewust beter balans in vitaliteit, creativiteit en mentaliteit.

Waardoor je weerstand hebt, waarde creëert en weerbaar bent in alle situaties, bij stagnaties of stilstand. Het is met plezier de pijntjes omzetten in passie met professionaliteit en persoonlijkheid.

Multifunctioneel toepasbaar in sport, business en privé. Natuurlijk moet je openstaan om te leren en ook openstaan voor een realistische benadering van de situatie. Want met schaatsen in de zandbak kom je ook niet ver. Met koude leads conversie en targets halen is ook onrealistisch in deze tijd. Daar moet iets anders tegenover staan dat triggert.


In de topsport heeft leiderschap gedragscommunicatie zich allang bewezen. Als voorbeeld de USA waar ze openstaan om altijd te blijven leren voor het beste resultaat. Bijna iedere manager heeft daar een eigen coach om op een hoog niveau te blijven.

In Nederland is levenslang leren een belangrijk aspect voor zelfstandig professionals en in veel mindere mate bij managers-leiders en sportcoaches in organisaties. Het EGO met Eigen Gereide Ontkrachting speelt hierbij vaak een grote rol. En ook verkeerd doorzettingsvermogen met vroeg of laat verminderende weerbaarheid, waarde en weerstand met vage gezondheidsklachten.

In business is gedragscommunicatie ook minder populair dan in sport door alleen het sturen op cijfers in plaats van ook op gedrag. Want het principe meten is weten speelt nog steeds de hoofdrol terwijl het juiste gedrag voor de beste cijfers zorgt. Cijfers zijn belangrijk voor de organisatie, de afdeling en het team om te weten waar je staat.

Ook al lijkt het leiden of sturen op cijfers theoretisch makkelijk, de juiste cijfers halen is toch veel moeilijker blijkt vaak in de praktijk. En dat heeft met verschillende dingen te maken zoals sturen op externe motivatie in plaats van interne motivatie. Welke motivatie is sterker denk je?

Wil je op een leuke manier kennis maken met het lidmaatschap master gedragscommunicatie. Met inzicht in gedachten en gevoel ook invloed op gedrag met de interventies gedragscommunicatie. Voor investering in jezelf, je team van managers en medewerkers. Naar doelgericht op detailniveau naar duurzaam resultaat inclusief duurzame inzetbaarheid.

Het kan moeilijk met blijven meten zonder interventies nieuw gedrag. Of het kan makkelijk met simpel blijven meten, slimme toepassing interventies gedragscommunicatie en snel resultaat. Met het maandelijks lidmaatschap master gedragscommunicatie krijg je zon-gedrag dat elke prestatie-professional moet hebben voor Zelfbewust, Ondernemend en Natuurlijk leiderschap. Bij jezelf, je team van managers en medewerkers en je sportteam.

Elke maand een nieuw thema in allerlei vormen zoals tops, story, cases, associaties. De eerste 3 maanden van 2021 voor het minimale bedrag van € 89,-. Daarna betaal je dit bedrag maandelijks en is op elk gewenst moment opzegbaar. Ook als je aanmelding in maart is, krijg je de drie thema's van het eerste kwartaal in je mailbox.

Heb ik je geïnspireerd en ben je leergierig om er ook echt wat mee te gaan doen? Dan krijg je met het maandelijks lidmaatschap master gedragscommunicatie de motivatie voor activatie naar doelgericht op detailniveau duurzaam resultaat. Als dit geen win-win situatie is......


Na ontvangst van de bevestiging met betaallink betaal ik éénmalig het bedrag van € 89,- voor het eerste kwartaal van 2021. Bij aanmelding in februari of maart krijg ik altijd de drie thema's van het eerste kwartaal toegestuurd per mail. Na het eerste kwartaal betaal je dit bedrag maandelijks.

Vóór afloop van het eerste kwartaal krijg je informatie over voortzetting van het maandelijks lidmaatschap en heb je altijd de mogelijkheid om het lidmaatschap elk moment weer op te zeggen via de link onderaan in het maandelijks document.

Warme groet,
Marion Naus

N.B. Op alle communicatie zijn de voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.


KvK 81026811 / NL003519885847 / marion@getmoreperformance.com

Comments are closed.