Dank je voor het opvragen van de informatie VIP-dag Bewust bijsturen boven het maaiveld
Gezond leiderschap met doelgericht en duurzaam resultaat
Voor leidinggevende prestatie-professionals in services, sales en sport

14 juli omgeving Utrecht  -  16 juli omgeving Den Haag  -  21 juli omgeving Nijmegen
Leidinggevende prestatieprofessionals worstelen regelmatig om elke dag, week en maand resultaten te halen met hun team. Dat zie je terug in stress, angst, moeheid, tijdgebrek, vermijdingsgedrag en vage gezondheidsklachten. Maar ook in kudde- en controlgedrag of geen vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid naar het team.

Voor doelgericht en duurzaam resultaat is het belangrijk dat je in alle situaties en bij elk gedrag bewust in balans bent met de kernwaarden vitaliteit, creativiteit en mentaliteit*). Vitaliteit voor weerstand, creativiteit voor waarde en mentaliteit voor weerbaarheid.
En hoe hoger of verder je komt hoe meer het resultaat afhangt van kleine aanpassingen op detailniveau in deze kernwaarden. Kijk naar de topsport als metafoor.

*) Mentaliteit is het simpel doorgronden van situaties en gedrag om snel je doel te bereiken met slimme interventies.

Alles begint bij jezelf

Elke verandering of vernieuwing begint bij jezelf. Ook in de situatie waarin we nu leven is het eerst aan jou hoe je hiermee omgaat met vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid. Ook zijn er afspraken binnen het team en de organisatie hoe je met de hudige situatie om wilt gaan. Wellicht een aangepaste of geheel nieuwe strategie en uitvoering.Twee dingen zijn altijd belangrijk en dat is doelgericht en duurzaam resultaat. Doelgericht met duidelijkheid, daadkracht en doortastendheid. Duurzaam met inzetbaarheid van personen en prestatiegedrag met inzicht, invloed en interventies voor impact.

Leidinggeven met sturing, ondersteuning en coaching doe je niet zomaar er even bij want het is een vak apart. Naast vakkennis is kennis en kracht van mensen en gedrag nodig om hen in beweging te zetten voor nieuw gedrag met weerstand, waarde en weerbaarheid. Vaak genoeg is gebleken dat een fantastische sporter geen goede trainer-coach hoeft te zijn. Ook een succesvol sales en services persoon is lang niet altijd een goede manager of leider.
Gezond leiderschap begint altijd met zelfbewust ondernemend en natuurlijk gedrag. Voor bewust balans in de kernwaarden vitaliteit, creativiteit en mentaliteit. Waardoor persoonlijk, autonoom, situationeel en transformeel leiderschap en combinaties hiervan. Voor doelgericht en duurzaam resultaat met richting, rust en ruimte.

Wat leer ik

Op de VIP-dag ' Bewust bijsturen boven het maaiveld' leer je:
1. Bewust balans in de kernwaarden vitaliteit, creativiteit en mentaliteit
2. Inzicht, invloed en interventies voor gewust balans in de kernwaarden en de onderlinge samenhang met verrijking, ondersteuning en aanvulling
3. Persoonlijk, autonoom, situationeel en transformeel leiderschap en alle combinaties hiervan
4. Kennis, kracht en kwaliteit voor win-win situatie persoonlijk, het team, de organisatie en de klant
5. Praktisch en leergericht ervaren met natuur als symbool, cultuur als spiegel en sport als metafoor
6. Vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid voor veiligheid in vrijheid.

Is deze VIPdag voor mij?

Ben je een organisatie of leidinggevende prestatie-professional in services, sales of sport. En geef je leiding aan een team managers-leiders of talenten in de zakelijke en financiële dienstverlening. In sales aan managers-leiders of een team verkopers, klantadviseurs, account managers voor meer talent en toppers. Of ben je een trainer-coach van een sportteam en wil je graag meer talenten of toppers in je team.

Dan is deze VIPdag voor jou om kennis te maken met ons en gezond leiderschap. Om te ervaren waarom en hoe de kernwaarden vitaliteit, creativiteit en mentaliteit onderling zijn verbonden en afhankelijk zijn van elkaar voor doelgericht en duurzaam resultaat.

Belangrijk

Voor welke dag je ook kiest, elke dag werken we met een klein groepje van maximaal 10 personen.

Er zijn dus maar een beperkt aantal plekken waardoor wij eerst telefonisch of via skype/zoom willen kennismaken met jou.
Graag horen wij dan wat je doel is voor jezelf, je team en de organisatie.
En wat je specifiek wilt leren binnen gezond leiderschap.
Dan is vooraf duidelijk of deze VIPdag ook waardevol is voor jou.

Heb je liever een outcompany VIPdag met je eigen team van managers en leiders. Dan is dit ook mogelijk als het gaat om bewust bijsturen boven het maaiveld met gezond leiderschap en balans in de kernwaarden vitaliteit, creativiteit en mentaliteit.

En de derde mogelijkheid is een persoonlijke VIPdag die helemaal is afgestemd op jouw vraag, mogelijkheden en uitdagingen binnen gezond leiderschap.

Datum en prijzen

VIP dag: Bewust bijsturen boven maaiveld.
14 juli in omgeving Utrecht, 16 juli in omgeving Den Haag en 21 juli in omgeving Nijmegen. Van 09.30 uur tot 16.30 uur incl. lunch en borrel.
* Groepje van maximaal 10 leidinggevende professionals, € 1250,- per persoon
* Organisatiegroepje managers-leiders vanaf € 6000,- met afstemming zoals datum
* Persoonlijke VIP-dag met afstemming programma, datum en locatie € 2500,-

Ik wil graag contact voor een gratis en vrijblijvende kennismaking met een strategiesessie of coachingsessie voor waardebepaling.