Invloed en impact met gezond leiderschap

Service - Sales - Sport


Ontdek onze integrale aanpak waarin je met het totaalpakket praktisch en leergericht gaat ervaren. Aan de slag met ons eigen ontwikkelde zon-cirkel voor bewust balans in de kernwaarden vitaliteit, creativiteit en mentaliteit.

Ontmoet gezond leiderschap met bewust balans in persoonlijk, situationeel en transformeel leiderschap en alle combinaties hiervan. Waardoor ook bewust balans in fysieke en mentale gezondheid, werk-carriere-privé, financiële situatie en relaties.

Ontwikkel met praktisch en ervaringsgericht leren in contact met natuur, cultuur en sport. Of online VIP met natuur als symbool, cultuur als spiegel en sport als metafoor. Dat is leuker leren met beleven en ervaren voor veiligheid in vrijheid, veerkracht en verantwoordelijkheid en passie met professionaliteit.

Ontspan met deze integrale aanpak voor beduidend meer rust door minder fouten, veel minder vaak opnieuw doen en meer goede besluiten nemen. Met als gevolg ook meer ruimte in je hoofd, het nemen van ruimte in tijd en het geven van ruimte voor goede acties.

Overwin door worstelen om te zetten in bewust balans met weerstand, waarde en weerbaarheid. En tegenwind zoals druk, stress, afleiding, moeheid, tijdgebrek, kuddegedrag en control gedrag gaat transformeren naar denken, voelen en doen met inzicht, invloed en impact.

Natuur als symbool
Waar in de natuur veel op dezelfde grondsoort naast elkaar groeit, is het succesvol bloeien door elkaar te accepteren en te helpen. Ook in de natuur zie je dat jonge beplanting tussendoor groeit om ruimte voor zichzelf te creëren met gezonde groei.
Hierbij staat de zon voor licht, kracht en energie. Planten, bomen en bloemen groeien vaak op een manier waarin ze elkaar versterken. De natuur stop je niet en herstelt op een natuurlijke manier en soms moeten we ook de natuur een handje helpen. Zo gaat het ook met het zelfsturend prestatiepakket.

Cultuur als spiegel
Van elke cultuur kun je leren als je er open voor staat. Zelf heb ik de Spaanse cultuur beter leren kennen en daar zijn zeker dingen te leren. Om te beginnen is de Spaanse cultuur werken is werken, rust ook rust en eten is echt eten. Dat heeft je lichaam en geest nodig voor balans.
Dat heeft je lichaam en geest nodig voor balans. Wat niet afkomt is letterlijk mañana en geen uitstel tot volgende maand. Voor eten nemen ze de tijd en dat is belangrijk voor een goede spijsvertering en sociaal moment met collega´s, familie of vrienden. Continu doorgaan is geen focus meer met steeds meer fouten en tijd verdoen met overdoen.

Sport als metafoor
In de sport is prestatiegedrag direct zichtbaar. Wie geen mentaliteit heeft en verbetering nodig heeft krijgt dit direct te horen van de coach of teamleden. In organisaties gebeurt elkaar coachen en corrigeren veel te weinig. Ben je bang om de ander te kwetsen?
Goed samenwerken is duidelijkheid en oprechtheid met de juiste communicatie. Als iets gevoelig is, kijk dan in de spiegel waarom het zo gevoelig is voor jou. Ben je in de kern geraakt door de waarheid en weet je daarmee nog niet om te gaan? Begin net als bij sport met krachtige woorden zoals willen in plaats van moeten.
VIP dagen

Bewust bijsturen boven het maaiveld

14 juli omgeving Utrecht
16 juli omgeving Den Haag
21 juli omgeving Nijmegen

Leidinggevende prestatieprofessionals in services, sales en sport
Zelfstandig ondernemers, managers en leiders, trainers en coaches.