Ontdek de integrale aanpak

Inzicht en invloed met de interventies zon-gedrag

© Getmoreperformance 2022

Bewust gaan voor doelgericht op detailniveau naar duurzaamheid in resultaat en inzetbaarheid. Want hoe hoger of verder je komt hoe belangrijker details zijn voor onderscheidend resultaat. Kijk ook naar sport als metafoor waarin sporters met plezier de pijntjes aanpakken voor blijvende passie. Plezier is belangrijk om je werk goed te doen. Pijntjes zijn nodig voor balans vaardigheden en uitdagingen. En passie is professionele kennis, kracht en kwaliteit.


Bewust werken aan beter vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid. Voor verandering, verbetering of versterking met Zelfbewust, Ondernemend en Natuurlijk zon-gedrag. Waarin nieuw inzicht, invloed en interventies naar een nieuwe wereld voor jou, je team of organisatie. Een leven lang met plezier leren waarin passie en professionaliteit voorop staan. Van vallen en opstaan naar blijven staan met de 3 interne energiefactoren.


Bewust vermogen met beter balans van je 3 interne energiefactoren voor Zelfbewust, Ondernemend en Natuurlijk ZON-gedrag. Zelfbewust in balans met alle kennis en kracht van je energiefactoren voor kwaliteit binnen en buiten jezelf. Ondernemend beter omgaan met ongewenste situaties en stagnaties. Natuurlijk gedrag voor onafhankelijkheid met onderscheid. Waardoor versterking met veerkracht en verantwoordelijkheid naar doelgericht duurzaam resultaat.


Een integrale aanpak met praktisch en leergericht toepassen en oefenen met natuur als symbool, cultuur als spiegel en sport als metafoor. Voor slimme associaties met simpele aandacht en snelle acties. Dat maakt leren makkelijker met het moeiteloos creëren van meerwaarde. Kijk naar de natuur die elk seizoen weer verandert. Neem culturen waar en doe er je voordeel mee. En gedraag je als een topsporter voor balans op detailniveau naar doelgericht en duurzaam resultaat.

Natuur als symbool


Praktisch en leergericht associëren met natuur als symbool. Waar in de natuur veel op dezelfde grondsoort naast elkaar groeit, is het succesvol bloeien door elkaar te accepteren en te helpen. Ook in de natuur zie je dat jonge beplanting tussendoor groeit om ruimte voor zichzelf te creëren met gezonde groei.


Hierbij staat de zon voor licht, kracht en energie. Planten, bomen en bloemen groeien vaak op een manier waarin ze elkaar versterken. De natuur stop je niet en herstelt op een natuurlijke manier en soms moeten we ook de natuur een handje helpen. Zo gaat het ook met het zelfsturend prestatiepakket.


Cultuur als spiegel


Praktisch en leergericht associëren met cultuur/architectuur als spiegel. Van elke cultuur kun je leren als je er open voor staat. Zelf heb ik de Spaanse cultuur beter leren kennen en daar zijn zeker dingen van te leren. Om te beginnen is de Spaanse cultuur werken is werken, rust ook rust en eten is echt eten. Dat heeft je lichaam en geest nodig voor balans.


Wat niet afkomt is letterlijk mañana en geen uitstel tot volgende maand. Voor eten nemen ze de tijd en dat is belangrijk voor een goede spijsvertering met communicatie tussen je twee hersenen: het brein en de darmen en uiteraard een sociaal moment met collega´s, familie of vrienden. Continu doorgaan is geen focus meer met steeds meer fouten en tijd verdoen met overdoen.

Sport als metafoor


Praktisch en leergericht associëren met sport als metafoor. In de sport is prestatiegedrag direct zichtbaar. Wie geen mentaliteit heeft of verbetering en versterking nodig heeft krijgt dit direct te horen. Bij ondernemers en in organisaties is coachen en elkaar corrigeren minimaal. Goed leiderschap en samenwerking is elkaar durven aanspreken met lef en loslaten.

Goed samenwerken is duidelijkheid en oprechtheid met de juiste communicatie. Als iets gevoelig is, kijk dan in de spiegel waarom het zo gevoelig is voor jou. Ben je in de kern geraakt door de waarheid en weet je daarmee nog niet om te gaan? Vat het niet persoonlijk op en zie het als een presentje. In de USA hebben bijna alle managers op hoog niveau een eigen coach om ook scherp te blijven op detailniveau met duurzaam resultaat.