Ontdek de meerwaarde van Total Human Resources

Services - Sales - Sport


Prestatie-professionals en organisaties willen elke dag doelgericht het denken, voelen en doen doorbreken voor overwinning. Ben je alleen bezig met korte termijndenken, stop hier dan met lezen.

Wij helpen alleen prestatie-professionals en organisaties met visie, strategie en uitvoering voor de langere termijn.
Onze belangrijkste meerwaarde hierbij zijn de drie kernwaarden vitaliteit, creativiteit en mentaliteit voor doelgericht en duurzaam resultaat.


De drie pijlers

Integrale aanpak

Natuur als symbool
Waar in de natuur veel op dezelfde grondsoort naast elkaar groeit, is het succesvol bloeien door elkaar te accepteren en te helpen. Ook in de natuur zie je dat jonge beplanting tussendoor groeit om ruimte voor zichzelf te creëren met gezonde groei.
Hierbij staat de zon voor licht, kracht en energie. Planten, bomen en bloemen groeien vaak op een manier waarin ze elkaar versterken. De natuur stop je niet en herstelt op een natuurlijke manier en soms moeten we ook de natuur een handje helpen. Zo gaat het ook met het zelfsturend prestatiepakket.

Cultuur als spiegel
Van elke cultuur kun je leren als je er open voor staat. Zelf heb ik de Spaanse cultuur beter leren kennen en daar zijn zeker dingen van te leren. Om te beginnen is de Spaanse cultuur werken is werken, rust ook rust en eten is echt eten. Dat heeft je lichaam en geest nodig voor balans.
Dat heeft je lichaam en geest nodig voor balans. Wat niet afkomt is letterlijk mañana en geen uitstel tot volgende maand. Voor eten nemen ze de tijd en dat is belangrijk voor een goede spijsvertering en sociaal moment met collega´s, familie of vrienden. Continu doorgaan is geen focus meer met steeds meer fouten en tijd verdoen met overdoen.

Sport als metafoor
In de sport is prestatiegedrag direct zichtbaar. Wie geen mentaliteit heeft en verbetering nodig heeft krijgt dit direct te horen van de coach of teamleden. In organisaties gebeurt elkaar coachen en corrigeren veel te weinig. Ben je bang om de ander te kwetsen?
Goed samenwerken is duidelijkheid en oprechtheid met de juiste communicatie. Als iets gevoelig is, kijk dan in de spiegel waarom het zo gevoelig is voor jou. Ben je in de kern geraakt door de waarheid en weet je daarmee nog niet om te gaan? Begin net als bij sport met krachtige woorden zoals willen in plaats van moeten.
Start met ontdekken en meld je aan voor Het ZONlicht.

Maandelijks inhoudelijke praktijk met leergerichte cases, stories en tops.

Voor een simpele, slimme en snelle basis naar doelgericht en duurzaam resultaat.