Ontdek de integrale ZON-aanpak

Leiderschap en Leefstijl

© Getmoreperformance 2022

Plezier met de integrale ZON aanpak dat staat voor Zelfbewust, Ondernemend en Natuurlijk communicatie-gedrag. Doelgericht en duurzaam met kennis en kracht naar kwaliteit.

Passie krijgen voor integrale aanpak door het snel eigenmaken van leiderschap en leefstijl. Omdat integraal allesomvattend is vanuit meerdere invalshoeken, holistisch en uiteraard ook dat het één het gevolg is van het ander.


Professionaliteit met de integrale aanpak door bewust balans in vitaliteit, mentaliteit en creativiteit. Deze drie kernwaarden staan op zichzelf, zijn ondersteunend en werken complementair samen.

Praktische aanpak en daarom ook heel goed toepasbaar in deze tijd waar veel gevraagd wordt en snel resultaat gewenst is. Voor vrijheid met vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid.Problemen aanpakken met de integrale aanpak om snel ongewenste situaties en gedrag te doorgronden en slim je doel bereiken met simpele interventies voor nieuw gedrag.

Persoonlijkheid met de interactie tussen brein - ratio en buik - gevoel waardoor je leert luisteren naar zowel je bewustzijn als onderbewustzijn. Het is een kwestie van weten en willen in plaats van moeten en meten. En dat maakt het ook zo praktisch.
MEER DUIDELIJKHEID
Wil je als prestatie-professional meer duidelijkheid waar je staat met leiderschap en leefstijl. Neem dan contact op voor een gratis strategiegesprek (30 minuten) waar je alleen maar wint en niets verliest. In dit gesprek kijken we samen naar het probleem en maken een analyse zodat je een bewuste keuze maakt wanneer jou dat uitkomt.

WAT LEVERT DIT OP
* Je krijgt een luisterend oor van een onafhankelijk persoon met kennis van zaken
* Je krijgt kennis van creatieve vitaliteit en mentaliteit voor Energiek Gezond Overwinnen
* Je krijgt advies over jouw strategie dat je ondersteunt bij het maken van keuzes.