Ontmoet GetMorePerformance

Online en offline

© Getmoreperformance 2014 - 2021

Marion Naus - oprichter GetMorePerformance

Als kind nam ik al overal de leiding zoals op school, in sport en ook privé. Soms te gedreven dat zich uitte in krachtige energieke uitstraling met verschillende interpretaties door derden. Mijn eigen ervaring is dat ik altijd open ben blijven staan om te leren met vallen en opstaan en ook met mijn eigen weg te blijven volgen om er altijd weer te staan.


Met de opleiding sportpsychologie ging een nieuwe wereld open met simpele, slimme en snelle interventies die je overal toepast waar gedragsverandering nodig is met doelgericht en duurzaam resultaat op detailniveau. Bij mijzelf, als interim bij organisatieverandering en ontwikkeling en als mental coach in de sport.Hierdoor ging eigenwijs al heel snel over in bewust ervaren met steeds meer intuïtief handelen. Met bewust beter vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid. Maar ook bewust beter balans in vitaliteit, veerkracht en verantwoordelijkheid. Geen hokjesgeest van 50+ maar prettig samenwerken met jongeren en jonge ouderen die mijn energie met effect waarderen.


Mijn visie is dat elk team bestaat uit een mix van jonge talenten en ervaren toppers die elkaar aanvullen en ondersteunen. Mijn meerwaarde is dat ik van deze talenten ook toppers maak. Met als resultaat 'Het simpel doorgronden van situaties en gedrag om snel je doel te bereiken met slimme interventies nieuw gedrag.