Invloed en impact met gezond leiderschap

Service - Sales - Sport


Marion Naus - oprichter Getmoreperformance

Vroeger als kind was ik al een meisje die op een natuurlijke manier de leiding nam op school, in sport, met vriendinnen en ook thuis. Soms ook te gedreven dat zich uitte in doelgerichtheid met verkeerd doorzettingsvermogen. Met vallen en opstaan is het staan met vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid. Als een sterke en krachtige vrouw die weet wat ze wil in het leven met bewust balans door gezond leiderschap.

Versterking kwam pas echt met de opleiding sportpsychologie waarin een nieuwe wereld met simpele, slimme en snelle interventies die je overal toepast waar resultaat nodig is. Dat deed ik als mental coach van sporters en sportteams maar zeker ook in organisaties bij ontwikkeling en veranderingstrajecten. Met inzicht, invloed en interventies voor 'zacht waar het kan en hard als het moet'.

Verantwoordelijkheid met veel ervaring in Human Resources als HR business partner, adviseur en interim manager bij organisatie veranderings- en ontwikkelingstrajecten in vooral service organisaties. Denk hierbij aan financiële en zakelijke dienstverlening maar ook dienstverlening bij de overheid en in de zorg.

Vertrouwen en succes ook in de sales met accountmanagement en telefonische advies- en servicediensten. Overal waar dagelijks prestatiegedrag nodig is werkt gezond leiderschap met balans in de kernwaarden voor doelgericht en duurzaam resultaat.

Verrijking van diversiteit met specialiteit zie je ook weer terug in de opleidingen organisatie- en sportpsychologie, integraal management, inspiratie marketing. Met heel veel cursussen daarnaast zoals sales, reisleider, NLP, facility management en presenteren.

VIP dagen

Bewust bijsturen boven het maaiveld

14 juli omgeving Utrecht
16 juli omgeving Den Haag
21 juli omgeving Nijmegen

Leidinggevende prestatieprofessionals in services, sales en sport
Zelfstandig ondernemers, managers en leiders, trainers en coaches.