Ontmoet ons in Nederland, België of Spanje

Services - Sales - Sport


Marion Naus - oprichter Getmoreperformance

Vroeger als kind was ik al een meisje die op een natuurlijke manier de leiding nam op school, in sport, met vriendinnen en ook thuis. Soms ook te gedreven dat zich uitte in doelgerichtheid met verkeerd doorzettingsvermogen. Met vallen en opstaan is het staan met vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid. Als een sterke en krachtige vrouw die weet wat ze wil in het leven met bewust balans door gezond leiderschap.

Versterking kwam pas echt met de opleiding sportpsychologie waarmee een nieuwe wereld openging voor mij met simpele, slimme en snelle interventies die je overal toepast waar doelgericht en duurzaam resultaat nodig is. Deze kennis en kracht paste ik direct toe op mijzelf met de start als zelfstandig ondernemer in 2006. In sport als mental coach met talent begeleiding naar topsport en ondersteuning trainers en coaches voor promotie. En als HR manager, interim manager of projectmanager bij organisatie-ontwikkeling en veranderingstrajecten. Met inzicht, invloed en interventies voor 'zacht waar het kan en hard als het moet'.

Verantwoordelijkheid met veel ervaring in Human Resources als HR business partner, adviseur en interim manager bij organisatie veranderings- en ontwikkelingstrajecten in vooral service organisaties. Denk hierbij aan financiële en zakelijke dienstverlening maar ook dienstverlening bij de overheid en in de zorg.

Vertrouwen en succes ook in de sales met accountmanagement en telefonische advies- en servicediensten. Overal waar dagelijks prestatiegedrag nodig is werkt gezond leiderschap met balans in de kernwaarden voor doelgericht en duurzaam resultaat.

Verrijking met diversiteit en specialiteit zie je ook weer terug in de opleidingen organisatie- en sportpsychologie, integraal management en inspiratie marketing. Met daarnaast heel veel cursussen zoals sales, reisleider, NLP en facility management.

Versterking, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verrijking met ons team dat bestaat uit specialisten met ieder hun eigen achtergrond nationaal en internationaal, werkzaam in services, sales en sport en onze belangrijke binding: bewust balans in vitaliteit, creativiteit en mentaliteit.
VIP dag

Bewust bijsturen boven het maaiveld

14 juli omgeving Utrecht
16 juli omgeving Den Haag
21 juli omgeving Nijmegen

Zelfstandig ondernemers, managers en leiders, trainers en coaches
in services, sales en sport. Groepje van maximaal 10 personen.