Ontmoet Marion

Leiderschap en Leefstijl

© Getmoreperformance 2022

Als kind was ik verlegen en nam toch in verschillende situaties op een natuurlijke manier de leiding zoals op school, in sport en met vriendinnen. Soms te gedreven dat ook mensen afstoot of mensen doorzagen dit niet en maakten verkeerde interpretaties. Mijn eigen ervaring is dat ik altijd open blijf staan om te leren voor blijvende groei met de juiste keuzes die bij mij passen.

Mijn wereld werd pas echt interessant bij de opleiding sportpsychologie waarin persoonlijk leiderschap een grote rol speelt met simpele, slimme en snelle interventies die je overal toepast waar nieuwe gedragscommunicatie of gedragsverandering nodig is. In de sport uiteraard en ook zeer goed toepasbaar bij elke transformatie van organisatie en ondernemer om next level te gaan.

Mijn visie is dat we met een open mindset van elkaar leren voor aanvulling en ondersteuning. Mijn meerwaarde hierbij is van talenten ook toppers maken met als resultaat 'Het snel doorgronden van situaties en gedrag om slim het doel te bereiken met simpele interventies voor nieuwe gedragscommunicatie naar doelgerichte duurzaamheid'.