Ontmoet GetMorePerformance

online en offline

© Getmoreperformance 2022

Als kind nam ik al overal op een natuurlijke manier de leiding zoals op school, in sport en ook privé. Soms te gedreven dat zich uitte in krachtige energieke uitstraling met verschillende interpretaties door derden. Mijn eigen ervaring is dat ik altijd open ben blijven staan om te leren met vallen en opstaan en eigen keuzes te maken om er altijd weer te staan in eigen kracht met gezondheid en geluk.


Met de opleiding sportpsychologie ging een nieuwe wereld open met simpele, slimme en snelle interventies die je overal toepast waar gedragsverandering nodig is. Bij mijzelf, als interim in organisaties bij verandering, ontwikkeling en transformatie. En specifiek bij het hoger management team, ondernemers en sportteams die ambitie hebben om op het hoogste niveau te willen meedraaien.
Marion Naus - Oprichter GetMorePerformance is ook GetMorePassion - GetMorePower - GetmorePersonality

Van leren, ontwikkelen en ervaren naar intuïtief handelen. Bewust bezig zijn met beter balans in vitaliteit, mentaliteit en creativiteit. Want hoe drukker je bent hoe meer doelgericht en doordacht met het juiste doorzettingsvermogen naar duurzaamheid. Vooral geen hokjesgeest van jongeren kunnen alles en 50+ zijn veel minder in staat en zijn al oud. Maar prettig samenwerken met jongeren en jonge ouderen die alles willen weten van vitale en mentale vrijheid voor duurzaamheid.


Mijn visie is dat elk team bestaat uit een mix van jonge talenten en ervaren toppers die elkaar aanvullen en ondersteunen. Mijn meerwaarde is dat ik van talenten ook toppers maak met balans in weerstand, weerbaarheid en waardecreatie. Dat heeft als effect 'Het simpel doorgronden van situaties en gedrag om snel het doel te bereiken met slimme interventies voor nieuw gedrag met resultaat'.