Optimaal Oogsten

Met leiderschap en leefstijl duurzaam Energiek Gezond Overwinnen

© Getmoreperformance 2022


Ben je een ondernemer prestatie-professional die overleven wil omzetten in dagelijks en duurzaam Energiek Gezond Overwinnen. Dan is bewust balans heel belangrijk voor kwaliteit van leven. Dit betekent hard werken omzetten in slim werken.

Ben je de organisatie prestatie-professional die vage gezondheids-klachten heeft en uit het medisch circuit wilt blijven. De oorsprong aanpakken in plaats van je lichaam zien en behandelen als een chemische fabriek met pillen en spuiten. Wil je afhankelijk zijn van medicijnen of onafhankelijk met de kennis en kracht van je eigen natuur.

Ben je de sport prestatie-professional die de kennis en kracht van mentaliteit wilt inzetten voor meerwaarde. Snel ongewenste situaties doorgronden en slim je doel bereiken met simpele interventies voor nieuwe gedragscommunicatie. Omdat je doelgericht met het juiste doorzettingsvermogen duurzaam wilt prestereen.


ORGANISATIE: presentatie - workshop - HR project


Een inspirerende presentatie, een motiverende workshop of activerende strategie van HR project op het gebied van Leiderschap en Leefstijl voor je management-team.

Omdat dagelijks Gezond Energiek Overwinnen leidt naar doelgerichte duurzaamheid met het juiste doorzettingsvermogen.

Keuze uit de drie kernwaarden van leiderschap en leefstijl:
VITALITEIT: bewust beter in balans met samenwerking van je brein en darmen
MENTALITEIT: goed doorzetten met vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid
CREATIVITEIT: creatie met inzicht, invloed en interventies vitaliteit en mentaliteit.


Samenwerking in plaats van strijd en status.
Willen en weten in plaats van moeten met meten.
Interne macht uitoefenen voor externe meerwaarde.

ORGANISATIE: Sparring-partner management-team en directie VIPcoaching


Wil je snel dagelijks en duurzaam Energiek Gezond Overwinnen met je management-team.

Dan ga je moeheid, stress, angst, vermijding, energie- en tijdgebrek of slechte samenwerking omzetten in vrijheid met vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid. Want kennis omzetten in praktische kracht is de weg naar een kwalitatief leven.

Hoe ga je snel situaties en gedrag doorgronden om vervolgens slim je doel te bereiken met simpele interventies nieuwe gedragscommunicatie. Een inspirerend reisje voor doelgerichte en duurzame motivatie met resultaat.


Samenkomen is een begin. Samen blijven vooruitgang. Samenwerking succes..
Leiderschap met lef en loslaten in plaats van gebrek aan controle en creatie

ONDERNEMERS: van verkeerd doorzettingsvermogen naar doelgerichte versterking


Ervaar je vage klachten met moeheid, angst, stress, energie- en tijdgebrek. Dan is het hoog tijd voor een gratis strategiegesprek waarin wij samen kijken naar het probleem.

En samen gaan we ook analyseren welke strategie jou rust en ruimte geeft voor gewenst resultaat.

Je hebt twee keuzes: de lange weg via de medische wereld die jouw lichaam ziet als een chemische fabriek en daar ook naar handelt. Of de korte weg met begeleiding in je eigen krachtige natuur voor bewust balans naar veel beter. Met alle kennis en kracht van leiderschap en leefstijl voor dagelijks en duurzaam Energiek Gezond Overwinnen.


Een visie zonder actie is dagdromen. Een actie zonder visie zijn dromen met bedrog. Visie + actie is handelen met je hart.
Persoonlijkheid maakt natuurlijk prestatiegedrag maakbaar.

SPORT: Energiek Gezond Overwinnen


Ervaar je stagnatie of stilstand bij het terugkomen na een blessure of door een andere situatie.

Merk je dat er geen vooruitgang is naar next level of hoger niveau en weet je niet precies waar dit aan ligt of wil je hier begeleiding bij.

Ervaar je stagnatie en stilstand met je team door een bepaalde situatie zoals degradatie of juist na een promotie. Mis je de kennis en kracht voor bewust balans naar veel beter Met een open mindset ontdekken we samen wat er aan de hand is en waarom.


Met je EGO van Eigen Gereide Ontkrachting naar Energiek Gezond Overwinnen. Wat anderen van jou verwachten is niet jouw verantwoordelijkheid om waar te maken.


MEER DUIDELIJKHEID
Wil je als prestatie-professional meer duidelijkheid waar je staat met leiderschap en leefstijl. Neem dan contact op voor een gratis strategiegesprek (30 minuten) waar je alleen maar wint en niets verliest. In dit gesprek kijken we samen naar het probleem en maken een analyse zodat je een bewuste keuze maakt wanneer jou dat uitkomt.

WAT LEVERT DIT OP
* Je krijgt een luisterend oor van een onafhankelijk persoon met kennis van zaken
* Je krijgt kennis van leiderschap en leefstijl met daarna een gratis checklist.
* Je krijgt advies over jouw strategie dat je ondersteunt bij het maken van keuzes.

——+