Oogsten met onderscheidend communicatie-gedrag

Doelgericht op details naar duurzaamheid

© Getmoreperformance 2022

Zaaien doe je met inzicht, invloed en investering. Het oogsten is dan een kwestie van de nieuwe kennis en kracht voor kwaliteit ook toe te passen waar dat nodig is in situaties en bij gedrag. Ik geef toe dat het niet altijd even makkelijk is om de situatie of het gedrag te accepteren zoals het is op dat moment. Maar met de kennis en kracht die je leert is dit echt een stuk makkelijker voor vrijheid in je hoofd waardoor je lichaam ook niet meer stagneert en vrijheid voelt. Leiderschap nemen met lef en loslaten zorgt voor een kwalitatief leven in je werk, sport, thuis en in welke relaties dan ook.


VIP coaching / begeleiding / mentor


Wil je zo snel mogelijk vitale en mentale vrijheid ervaren voor een kwalitatief leven? Vind je het lastig om met verschillende situaties en gedrag om te gaan omdat je zekerheid en veiligheid wilt wat dat dan ook is voor jou. Ervaar je afhankelijkheid of vage gezondheidsklachten met angst, moeheid, stress, vermijdingsgedrag, demotivatie etcetera......


Wat me het meest verbaast bij de westerse mens, is dat hij zijn gezondheid opoffert om veel geld te verdienen en vervolgens dat geld weer uitgeeft om zijn gezondheid terug te krijgen. Door altijd maar met de toekomst bezig te zijn, beleeft hij het heden niet. Bron > Dalai Lama

Coach de trainer-coach


Voor trainers en coaches die een meerwaarde willen geven in hun eigen vakgebied. Met leiderschap communicatie-gedrag krijg je kennis en kracht voor kwaliteit door simpel inzicht, snel invloed en slimme interventies voor nieuw gedrag. Om jezelf en het trainings-team bewust beter te leren omgaan met ongewenste situaties en gedrag. Veiligheid is interne versterking van vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leiderschap met lef en loslaten.

Wil je mij en leiderschap gedragscommunicatie beter leren kennen, ga dan naar info maandelijks master lidmaatschap leiderschap gedragscommunicatie. Natuurlijk kun je ook contact opnemen via deze website of connecten via Linkedin.


Ondernemers programma


Weet je niet waar je moet beginnen, is alles nog onduidelijk omdat je vaak verandert van gedachten en gevoel. Duurt resultaat te lang of wil je juist verandering met versterking? Vallen en opstaan is nodig om er te staan en je kiest zelf zelf hoe lang je wilt vallen en opstaan en er wilt staan met professionaliteit. Dat betekent persoonlijkheid met jouw meerwaarde voor onderscheid binnen en buiten je bedrijf.

Een goede basis is het halve werk met leiderschap lef en loslaten. Bewust beter worden voor communicatie-gedrag op detailniveau. Waardoor ook bewust beter in balans met vitaliteit, mentaliteit en creativiteit. Deze kernwaarden zijn onlosmakelijk verbonden aan elkaar.

HR Business Partner / HR adviseur


Ondersteuning en begeleiding total Human Resources bij sales en service organisaties in Europa. Ondersteuning en begeleiding bij teams van managers en leiders. Met onderwerpen als organisatieverandering, -ontwikkeling en -transformatie. Analyses voor verandering, verbetering en versterking met plan van aanpak en praktisch leergerichte uitvoering met leiderschap gedragscommunicatie.


De meerwaarde van leiderschap communicatie-gedrag zit in het doelgericht sturen op detailniveau met duurzame ontwikkeling, versterking en inzetbaarheid. Als CEO, directeur, manager en leider is het van wezenlijk belang dat je dit zelf ook doet om een rolmodel of goed voorbeeld te zijn voor je team van managers en uitvoerenden. Waardoor ontwikkeling voor het beter omgaan met situaties en stagnaties. Versterking met inzicht, invloed en interventies voor vitale en mentale vrijheid voor een kwalitatief leven in werk, sport, thuis en in alle soorten relaties.

Coaching en mentor sport


Als sportcoach wil je je eigen ervaring en uitvoering graag overbrengen aan je sportteam. Maar het wil dan nog niet zeggen dat dit goed overkomt of dat het ook bij je team zo werkt zoals het voor jou werkt. Stagneert de doorstroming naar een hoger niveau of vecht je juist tegen degradatie. Hoe zet je je team doelgericht en duurzaam in de juiste gedragstand voor goed resultaat. Of hoe ga je om met talenten voor ontwikkeling naar toppers in je team.

Vind je het belangrijk als sportcoach en sporter dat je alle ins en outs weet van leiderschap communicatie-gedrag voor vitale en mentale vrijheid met duurzame ontwikkeling, versterking en inzetbaarheid. Zodat je uit meerdere vaatjes kunt tappen op detailniveau om je team naar een hoog niveau te leiden. Neem dan contact op.