Ontwikkel doelgericht en duurzaam resultaat

Services - Sales - Sport

Training gezond leiderschap sept - okt

Alleen in september en oktober dit jaar een praktisch en leergerichte training gezond leiderschap in contact met de natuur in het achterland van Málaga in zuid Spanje. Gezond leiderschap is nodig om simpel situaties te doorgronden en snel je doel te bereiken met slimme interventies voor nieuw gedrag met resultaat. Dat begint bij jezelf om daarna ook simpel, slim en snel toe te passen bij je team. Met je eigen team, een team van managers of leiders in een lang weekend van 3 dagen ervaren hoe kennis en kracht van gezond leiderschap werkt voor het leveren van kwaliteit met doelgericht en duurzaam resultaat. Dit is inclusief accommodatie, maaltijden en vervoer op locatie en exclusief de vliegtickets.

Waarom bestaat nog steeds de denkfout dat een manager ook een goede leider is. Een manager doet goede dingen en een natuurlijke leider doet de dingen goed. Daarom begint training en coaching op gezond leiderschap met zelfbewust, ondernemend en natuurlijk gedrag bij jezelf. Om ook succesvol toe te passen bij je team. Hoe je dit doet, leer en ervaar je in de training gezond leiderschap.


Training en coaching sport

Een goede topsporter is nog geen goede topcoach heeft de praktijk meerdere malen aangetoond. Je wilt je eigen ervaring en uitvoering graag overbrengen aan je team. Maar het wil dan nog niet zeggen dat dit goed overkomt of ook bij je team zo werkt. Daarom is het belangrijk als sportcoach om alle ins en outs te weten van prestatiegedrag. Zodat je uit meerdere vaatjes kunt tappen om je team naar een hoog niveau te brengen. Het ZON-gedrag is meestal wel aanwezig maar balans in vitaliteit, creativiteit en mentaliteit meestal niet.

Training en coaching pakket sport
pakket 3, 6 of 12 maanden training en coaching gezond leiderschap managers en leiders. Met als resultaat doelgericht balans in vitaliteit, creativiteit en mentaliteit. Waardoor simpel situaties en gedrag doorgronden om snel het doel te bereiken met slimme interventies.

HR Business Partner

Ondersteuning en begeleiding total Human Resources aan sales en service organisaties in Europa met ontwikkeling, verandering of transformatie. Dat begint met een simpele HR analyse, gevolgd door een creatieve strategie en praktisch vertaling naar uitvoering. Onze meerwaarde hierbij is gezond leiderschap voor bewust balans in vitaliteit, creativiteit en mentaliteit. Zodat je als manager of leider in staat bent om simpel situaties en gedrag te doorgronden en snel je doel te bereiken met slimme interventies. Waardoor in elke situatie vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid.

HR Business Partner pakket
3, 6 of 12 maanden interim of op projectbasis Human Resource business partner. Met HR analyses, ondersteuning creatieve strategie en vertaling naar werkvloer, begeleiding praktijk- en leergerichte uitvoering. Met als resultaat doelgericht en duurzaam resultaat.

Inclusief training en coaching gezond leiderschap managers en leiders. Voor doelgericht balans in vitaliteit, creativiteit en mentaliteit. Met als resultaat altijd en overal simpel situaties en gedrag doorgronden om snel het doel te bereiken met slimme interventies.

HR recruitment

Voor Nederlandse en Vlaamse MKB'ers en prestatie-professionals aan de Costa's in Spanje. Veel startende en bestaande MKB'ers in services en sales werven en selecteren meestal onbewust personeel voor de korte termijn in plaats van bewust doelgericht voor de langere termijn.


Aan de Costa's is de vraag naar doel- en resultaatgericht personeel groter dan het aanbod. Dit vraagt om een andere aanpak dan in west Europa waar veel meer verloop is in service en sales functies. In zuid Europa werken met name buitenlanders veel langer in een bepaalde functie door veiligheid en vertrouwen. Daarom is er in het zuiden de intentie om voor een langere periode bij een organisatie werkzaam te zijn.

Recruitment pakket organisaties
3, 6 of 12 maanden werving en selectie met assessments voor organisaties gebaseerd op vaardigheden, uitdaging en motivatie. Met als resultaat analyse rapport en advies per onderdeel.
Werkzoekenden zijn welkom
Voor een kort kennismakings-gesprek met een gratis basis assessment op vaardigheden, uitdaging en motivatie en gratis inschrijving.

Start met ontwikkelen en meld je aan voor Het ZONlicht.

Maandelijks inhoudelijke praktijk met leergerichte cases, stories en tops.

Voor een simpele, slimme en snelle basis naar doelgericht en duurzaam resultaat.