Onderscheidend met onafhankelijk gedrag

Doelgericht met je interne energiefactoren naar duurzaamheid

© Getmoreperformance 2014 - 2021

VIP coaching

Loopt het leiderschap bij jezelf of je team regelmatig minder lekker door situaties. Of vind je het lastig om met ongewenst gedrag om te gaan waardoor je veel tijd en energie kwijt bent. En hoe gaat het met de realisatie en het resultaat van je eigen management werkzaamheden? Heb je regelmatig stress, moeheid of andere klachten. Dan is leiderschap gedragscommunicatie de kern naar energie met effect.


Wat mij het meest verbaast bij de Westerse mens is dat hij zijn gezondheid opoffert om geld te verdienen. Vervolgens offert hij het geld weer op om zijn gezondheid te herstellen. En dan is hij weer zo bezorgd om de toekomst, dat hij niet geniet van het heden, met als gevolg dat hij niet in het heden, maar ook niet in de toekomst leeft. Hij leeft alsof hij nooit zal sterven en sterft terwijl hij nooit geleefd heeft. Dalai Lama

Coach de trainer-coach

Voor trainers en coaches die een meerwaarde willen geven in hun eigen vakgebied met leiderschap gedragscommunicatie. Je krijgt kennis en kracht met kwaliteit door simpel inzicht en snel invloed met de slimme interventies nieuw gedrag. Om jezelf en je klanten te leiden naar doelgericht resultaat en duurzame inzetbaarheid in welke situatie dan ook.


Wil je mij en leiderschap gedragscommunicatie beter leren kennen, ga dan naar info maandelijks master lidmaatschap leiderschap gedragscommunicatie. Natuurlijk kun je ook contact opnemen via deze website of connecten via Linkedin.

Ondernemers programma

Weet je niet waar je moet beginnen, is alles nog onduidelijk omdat je vaak verandert van gedachten en gevoel. Duurt resultaat te lang of wil je juist verandering met verbegtering en versterking? Vallen en opstaan is nodig om er te staan. je kiest zelf zelf hoe lang je wilt vallen en opstaan en ook wanneer je er wilt staan met professionaliteit. Dat betekent persoonlijkheid met jouw meerwaarde voor onderscheid binnen en buiten je bedrijf.


Een goede basis is het halve werk voor bewust beter balans met leiderschap gedragscommunicatie
Bewust beter worden voor meer balans op detailniveau is ook leiderschap gedragscommunicatie
Bewust aandacht voor vitaliteit, betere acties met creativiteit en bewust beter balans met mentaliteit.

HR consultant

Ondersteuning en begeleiding total Human Resources bij sales en service organisaties in Europa. Ondersteuning en begeleiding bij teams van managers en leiders. Met onderwerpen als organisatieverandering, organisatie-ontwikkeling en organisatie transformatie. Analyses voor verandering, verbetering en versterking met plan van aanpak en praktisch leergerichte uitvoering met leiderschap gedragscommunicatie.


De meerwaarde van leiderschap gedragscommunicatie zit in het doelgericht sturen op detailniveau voor duurzame ontwikkeling, versterking of inzetbaarheid. Als leider, manager, CEO is het van wezenlijk belang dat je dit zelf ook doet om een rolmodel of goed voorbeeld te zijn voor je team van managers en uitvoerenden. Waardoor ontwikkeling voor het beter omgaan met situaties en stagnaties. Versterking met bewust vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid. En inzetbaarheid met balans in vitaliteit, creativiteit en mentaliteit.

Training en coaching sport

Als sportcoach wil je je eigen ervaring en uitvoering graag overbrengen aan je sportteam. Maar het wil dan nog niet zeggen dat dit goed overkomt of dat het ook bij je team zo werkt zoals het voor jou werkt. Stagneert de doorstroming naar een hoger niveau of vecht je juist tegen degradatie. Hoe zet je je team doelgericht en duurzaam in de juiste gedragstand voor goed resultaat. Of hoe ga je om met talenten voor ontwikkeling naar toppers in je team.


Vind je het belangrijk als sportcoach dat je alle ins en outs weet van leiderschap gedragscommunicatie naar duurzame ontwikkeling, versterking en inzetbaarheid. Zodat je uit meerdere vaatjes kan tappen op detailniveau om je team naar een hoog niveau te leiden. Neem dan contact op.