Maak gezond presteren mogelijk met persoonlijkheid

Life - Business - Sport


Een leven lang leren is één van mijn belangrijkste motto´s. Het houdt je scherp, jong en bij de tijd. Het allerbelangrijkste wat ik tot nu toe heb geleerd en waar ik nog steeds veel profijt van heb zijn de interventies prestatie-gedrag uit de topsport of Mentaal Emotionele kracht. Deze interventies zijn inspirerend en geven een belangrijke versterking bij tegenslag en tegenslag voor het bereiken van gewenst resultaat.

Door Mentaal Emotionele kracht ben ik een zelfbewuste ´selfmade woman´ met de spiegel als mijn beste vriend voor mijn innerlijk en uiterlijk persoontje. Daarnaast verzorg ik mijn innerlijk met energierijk voedsel voor een structureel gezond energieniveau. Door steeds beter naar mijn lichaam te luisteren ben ik ook meer aandacht en tijd gaan besteden aan het aspect gezond energieniveau. Je kunt er niet meer omheen in de west-Europese cultuur met stress, hectiek en veel afleiding.

Met mijn eigen minder leuke darm ervaringen in 2007 en 2012 ben ik zelf gaan onderzoeken en experimenteren met een heel interessante analyse. Wij hebben 2 hersenen die met elkaar communiceren: het brein met ons denken en doen en de darmen met onze emotie en energie. Mijn analyse is ook wetenschappelijk bewezen in de USA en er zijn boeken over geschreven. Daarom is gezond energieniveau de basis voor dagelijks presteren.

Een levenlang leren met Public Relations, Neuro Linquistisch Programmeren, Sport- en Organisatiepsychologie, Sporthaptonomie, Integraal Management, Marketing en Sales. En nog steeds leer ik door veel te lezen, te experimenteren en toe te passen op een heel praktische manier. Een voorbeeld hiervan is associëren zoals ik doe in mijn training en coaching met natuur, cultuur en sport. Zodat het simpel is en sneller gaat met slim toepassen in je eigen werk, sport of privé situatie.
Europa: Interim HR Business Partner / specifieke projecten
* integrale aanpak duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, verzuim
* advies en afstemming beleid, implementatie en ondersteuning
* advies en realisatie afdelings en organisatie-doelstellingen
* specifieke projecten zoals health and human capital.


Life, business en sport
* specialisme: gezond presteren met Mentaal Emotionele kracht
* workshops trainingsweekend sportteams en sporters in zuid Spanje
* VIP coaching Málaga / Marbella: ME kracht bij tegenslag en stagnatie
* Re-events en specials Málaga / Marbella: ondernemers, leiders-managers-coaches.