Overwin met de 3 kernwaarden

Leiderschap en Leefstijl

© Getmoreperformance 2022

Overwinnen met dagelijks praktische toepassing van je kennis en kracht voor het omgaan met ongewenste situaties en gedrag naar realisatie van je dromen of doelen. Het is geen vechten of vluchten maar de weg van weerstand naar bewust balans.

Met name prestatie-professionals zoals ondernemers, directie/management en sporters hebben belang bij dagelijks Energiek Gezond Overwinnen omdat zij worden afgerekend op dagelijks en duurzaam resultaat.

Deze prestatiedrang zorgt er vaak voor dat zij niet luisteren naar hun lichaam en maar doorgaan op een manier dat zijzelf interpreteren als doorzettingsvermogen. De tijd leert anders met vage tot ernstige gezondheidsklachten en daarom verkeerd doorzettingsvermogen.
VITALITEIT


Vitaliteit wil zeggen dagelijks goed voor jezelf zorgen met energierijk voedsel en energetisch bewegen. Als je 's avonds moe bent van overdag werken dan ben je niet vitaal. Dat geldt ook als je moe bent van dagelijks zwaar werk want daar stem je je voedsel en beweging op af. Zoals dat ook geldt bij sport als metafoor om dageliks te overwinnen.

Vitaliteit is eigen verantwoordelijkheid nemen zonder verwijzing naar genen in de familie. Het zou juist een uitdaging moeten zijn om deze genen de baas te spelen met wat jij werkelijk wilt: Energiek Gezond Overwinnen.

Eet je energierijk en beweeg je energetisch en krijg je toch vage of ernstige klachten. Dan heb je meestal niet goed voor jezelf gezorgd door afhankelijkheid of verkeerd doorzettingsvermogen met stress, angst, moeheid en energiegebrek. Deze emoties scheiden stoffen af die ervoor zorgen dat je darmen weinig vitaminen en mineralen opnemen. Met als gevolg pijntje en klachten.

MENTALITEIT

Mentaliteit is typerend door Zelfbewust Ondernemend Gedrag of ZON gedrag bij ongewenste situaties en gedrag. Met snel situaties en gedrag doorgronden om slim je doel te bereiken met invloed van simpele interventies voor nieuw gedrag.

Deze interventies staan op zichzelf, zijn elkaars ondersteuning en willekeurig complementair. Hoe kom je van focus in flow in plaats van overfocus, waarmee word je weerbaar tegen angst, stress, verkeerd doorzettingsvermogen en vage klachten. Het is allemaal mogelijk als je een open mindset hebt en zelfbewust kiest.

Een denkfout is dat mentaliteit alleen in je hoofd zit. Interactieve communicatie tussen je brein/ratio en gevoel/darmen bepalen je denken en het daarbij behorende gevoel. Je gevoel verander je weer door anders te gaan denken. Je internal branding heb je zelf in de hand..
.

CREATIVITEIT


Creatief zijn is meerwaarde leveren met zichtbaarheid en onderscheidend zijn. Bij ontspanning zoals fietsen, wandelen en mediteren ontstaat er rust en ruimte in je hoofd waardoor creativieit de kans krijgt om zich te manifesteren.

Creatief met voedsel, mentale vaardigheden, vormgeving, kleding, kunst, concepten en nog veel meer zaken. Het is leuk en geeft je ook vertrouwen en versterking.


Creativiteit is kennis en kracht loslaten waardoor het gaat stromen door rust en ruimte. Creativiteit ontstaat ook door te spelen met de kennis en kracht waardoor nieuwe variaties ontstaan.


MEER DUIDELIJKHEID
Wil je als prestatie-professional meer duidelijkheid waar je staat met leiderschap en leefstijl. Neem dan contact op voor een gratis strategiegesprek (30 minuten) waar je alleen maar wint en niets verliest. In dit gesprek kijken we samen naar het probleem en maken een analyse zodat je een bewuste keuze maakt wanneer jou dat uitkomt.

WAT LEVERT DIT OP
* Je krijgt een luisterend oor van een onafhankelijk persoon met kennis van zaken
* Je krijgt kennis van creatieve vitaliteit en mentaliteit voor Energiek Gezond Overwinnen
* Je krijgt advies over jouw strategie dat je ondersteunt bij het maken van keuzes.