Maak gezond presteren mogelijk met persoonlijkheid

Life - Business - Sport


Wat is een Re-event

Re-event is een samenvoeging van retreat en event waarin je inspirerend, interactief en intensief aan de slag gaat voor persoonlijkheid met prestatie-gedrag. Waarbij je tegelijkertijd ook rust, ruimte en resultaat ervaart door praktische toepassing aspecten mentaal emotionele kracht in contact met natuur en cultuur. Met als resultaat het waarom en hoe voor jouw nieuwe natuur en cultuur: gezond presteren met persoonlijkheid. Dit straal je uit met passie (plezier, kennis, kracht) en professionaliteit (kwaliteit).

De belangrijke basis is kennis en kracht gezond energieniveau, diverse mindsets en zelfcommunicatie. Om verder te gaan met inzicht, invloed en interventies nieuw gedrag. Deze interventies zijn wetenschappelijk bewezen in de topsport en overal toepasbaar waar prestatie-gedrag of persoonlijkheid nodig is. Voorbeelden zijn: hoe ga je zelfbewust naar zelfleiderschap, hoe zet je stress-afleiding-vermijding-angst om in lef en loslaten, waarom gebruik van alle zintuigen belangrijk is, hoe zorg ik structureel voor een gezond energieniveau, willen met weten of moeten met meten. Het is een totaalpakket dat je overal toepast voor rust met resultaat.

Met je management team, jonge teamleiders of business vrienden een lang weekend 3 á 4 dagen naar de zuidspaanse stad Málaga en omgeving. Weg uit je vertrouwde omgeving voor inspiratie, interactie en intensieve praktische toepassing aspecten mentaal emotionele kracht. Weg uit je vertrouwde omgeving voor rust, ruimte en resultaat met praktische toepassing in contact met de prachtige Spaanse natuur en cultuur. Omdat reizend leren heel krachtig is met het leggen van simpele associaties, toepassing slimme aspecten prestatie-gedrag waardoor ook snelle transformatie naar een nieuwe persoonlijkheid. Dit allemaal geheel verzorgd in het mooiste land van Europa.

Waarom een re-event volgen met een team of groepje in Málaga

* je wilt tegenslag direct omzetten in resultaatgericht gedrag met leiderschap
* je wilt voor de laatste 20% de nodige 80% mentaal emotionele kracht
* je wilt alle aspecten van prestatie-gedrag weten voor structurele toepassing
* je wilt verandering met vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid
* je wilt een gezond energieniveau zonder druk, stress, afleiding en angst
* je wilt je team zo goed mogelijk helpen om elke maand de targets te halen
* je wilt onaangename verrassingen omzetten in creativiteit met conversie
* je wilt inzicht, invloed en interventies voor rust, ruimte en resultaat
* je wilt jezelf simpel, slim en snel transformeren naar een prestatie persoonlijkheid.

Re-events voor teams en groepjes

Málaga + Caminito del Rey / lang weekend oktober t/m juni

In Málaga stad inspirerend en intensief aan de slag in contact met cultuur voor mentaal emotionele kracht inclusief gezond energieniveau. Om de inzichten met invloed en interventies ook praktisch toe te passen in contact met de natuur op de speciale dag.

Deze speciale dag is in de jeep op onverharde wegen door het schitterende en kleurrijke achterland van Málaga met bestemming de kloof Caminito del Rey (het Koningspad) in het prachtige turqoise merengebied. Dit avontuurlijke koningspad is sinds maart 2015 weer open na een grondige renovatie en een prestatieproject op 100 meter hoogte met aanvoer vanuit de lucht.

Het Koningspad is inmiddels zo geliefd dat je 3 maanden van tevoren moet reserveren wil je erover meepraten. Het is dan ook echt maravillosso c.q. wonderbaarlijk voor al je zintuigen waarbij alles samenkomt, ook bij jou.

Marbella en omgeving / lang weekend oktober t/m juni

In Marbella en omgeving het toepassen van kennis en kracht gezond energieniveau, diverse mindsets en zelfcommunicatie. Om door te gaan met inzicht, invloed en interventies voor nieuw gedrag.

In het oude en pittoreske Marbella old town met de sfeer gezelligheid kent geen tijd op pittoreske pleintjes en terrasjes, met historische gebouwen en gevels, planten en bloemen, muziek en je eigen ik.

Op de speciale dag ga je tegenslag en stagnatie doorbreken met op jacht naar dolfijn gedrag: voor lef en loslaten, willen en weten, simpel en speels. Want dolfijnen laten mensen anders denken, voelen en doen met simpel, slim en snel prestatie-gedrag. Je gaat het allemaal ontdekken en ervaren vanaf het luxe jacht in het water tussen Europa en Afrika.

Málaga + Sierra de las Nieves / lang weekend oktober t/m mei

Van praktisch aanpakken in Málaga met cultuur naar een dag doorpakken in het natuurpark Sierra de las Nieves in het achterland van Marbella. Voordat we dit gaan doen leer je in Málaga eerst de nodige mentaal emotionele aspecten om deze op het juiste moment toe te passen voor resultaat. Telkens weer gaat het om de vragen waarom en hoe.

De winterperiode is hier de meest geschikte tijd voor een bergwandeling en de weers-omstandigheden zijn vaak redelijk tot goed. Op deze enerverende dag passen we de mentaal emotionele aspecten toe in contact met de natuur. Vanaf de Sierra de las Nieves is in de winter vaak de sneeuwtoppen van de Sierra Nevada te zien. En in tegenstelling tot wat je misschien denkt is de natuur ook in deze periode kleurrijk met onder andere de bloei van de gele bremfamilie.

De route is een middelmatig moeilijke route dus je moet wel een basisniveau van lopen hebben. Op de wat lastige gedeelten gebruik je uiteraard de geleerde aspecten mentaal emotionele kracht voor overwinning. Om na een inspirerende en intensieve dag voldaan af te sluiten op een heerlijk terras.

Maak je keuze