Mijn ervaring

Het ego kan je behoorlijk in de weg zitten door Eigen Gereide Ontkrachting. Soms is er dan ook Effe Geen Omzet als ondernemer of Effe Geen Ontwikkeling als sporter en Effe Geen Overwinning als directie-management.

e hebt vast weleens gehoord dat het ego zegt: als alles op zijn plek valt zal ik rust vinden. En dat de ziel zegt: als je de rust in jezelf vindt zal alles op zijn plek vallen. De ziel is je natuurlijke hart waar alles samenkomt met zelfbewustzijn, zelfkennis, zelfreflectie, zelfvertrouwen, zelfvermogen, zelfvertrouwen en zelfverantwoordelijkheid.

Van het ene EGO naar het andere EGO lijkt een grote stap. Dat is het niet als je openstaat en inziet welke nadelen het ene EGO heeft ten opzichte van de vele voordelen van het andere EGO. Het is een open mindset met eigen ervaringen in combinatie met nieuw inzicht, invloed, interventie, interactie en impact.

Ga je gebukt onder afhankelijkheid van interne/ externe situaties
in privé-werk-sport?

Waardoor je als leidinggevende en team het erg lastig vindt om met tegenslag en stagnatie om te gaan. Is het Eigen Gereide Ontkrachting met angst, stress, vermijdingsgedrag, boosheid, verkeerd doorzettingsvermogen, overfocus of geen uitdaging. Dan is het tijd om afhankelijkheid om te zetten in een veilig en vrij ego.

Ga je voor geld, status, macht of materialisme? Dan ben je ook afhankelijk van anderen waarbij je jezelf voorop stelt. Met als gevolg narcisme, liegen, bedriegen en over lijken gaan. Je begeeft je in een wespennest waar je overwint en ook steeds meer jezelf overschat. Je kijkt misschien dagelijks in de spiegel maar het blijft bij kijken naar de buitenkant in plaats van de spiegel ook naar binnen te laten komen met waarnemen.

Ga je voor kwantitatief of een kwalitatief leven waarin doelgerichte duurzaamheid van jezelf, je team, je bedrijf of de organisatie? Met kwantiteit ben je afhankelijk en met kwaliteit ben je onafhankelijk. Kwantiteit heeft te maken met moeten en kwaliteit met willen. En dat laatste is situatiegericht denken en doen in combinatie met dagelijks Energiek Gezond Overwinnen.

Gratis checklist Energiek Gezond Overwinnen

Heb je een vraag?