Mijn programma

Alle voordelen op een rij:

+ Bewust beter in balans met resultaat, rust en ruimte voor andere leuke dingen
+ Veilig in vrijheid met vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid
+ Leiderschap in vitaliteit en mentaliteit voor een nieuw ego in balans
+ Doorbreken van patronen op een snelle, simpele en slimme manier
+ Doelgericht op details naar duurzaam Energiek Gezond Overwinnen
+ Kennis en kracht om Eigen Gereide Ontkrachting om te zetten naar kwaliteit.

Ervaren als interim manager in het analyseren van organisatie-processen, menselijk gedrag en resultaatgericht aansturen. Ervaren als sparring partner van directie-management, sportcoaches en ondernemers op anders denken en doen met rust, richting en resultaat. Vanaf 2020 doelgericht op details naar duurzaam Energiek Gezond Overwinnen voor prestatie-professionals: ondernemers, sporters en directie-management.

Een meerwaarde voor elke prestatie-professional door mijn opleidingen, werkervaring met ondernemers, directie-management en sporters. En zeker ook door eigen levenservaring met tegenslagen en stagnatie en de snelle en simpele stappen naar EnergiekGezondOverwinnen.

Dit alles met de eigenschappen mensgericht analytisch vermogen, vitaal en mentaal vermogen, creativiteit en leiderschap… om er maar een paar te noemen.

Presentatie of workshop directie en management

Ook in organisaties begint vitaliteit en mentaliteit bij jezelf als CEO, directeur, manager of leider. Je bent altijd het voorbeeld voor degenen die goed in hun vel zitten. En voor anderen die niet goed in hun vel zitten is verzuim het gevolg. En dan komen we aan bij verzuimmanagement. Hoe ga je als leidinggevende hiermee om, wat kun jij doen om het verzuim zoveel mogelijk te beperken. En wat is jouw kennis en kracht van vitaliteit en mentaliteit om mensen duurzaam aan het werk te houden.

In een presentatie van minimaal 1,5 uur geef ik aandacht aan alle aspecten van vitaliteit en mentaliteit met betrekking tot verzuimmanagement. In een workshop van minimaal 3 uur ook uitvoering in praktische vormen met associaties, voorbeelden en metaforen. Met als doel inzicht en invloed op gedrag. Prijs op aanvraag in verband met afstemming behoeften en wat nodig is.

Maandabonnement EGO

Elke maand in je mailbox EnergiekGezondOverwinnen met inzichten, invloeden en interventies voor een goede balans van vitaliteit en mentaliteit. Een doelgericht en duurzaam kwalitatief leven met praktijkcases, top storytelling, artikelen, tips en tops.
Maandprijs € 63,- en elke maand opzegbaar.

30 dagen challenge

Elk kwartaal in mrt, juni, sept en dec speciale EGO aanbiedingen die je veel meerwaarde geven voor veel minder geld. Speciale Super Challenge die je in 30 dagen een ander denkend en doe-mens maken om bewust beter, gezonder en energieker in het leven te staan door kennis en kracht van de combinatie vitaliteit/mentaliteit.
Voor deze aanbiedingen volg je mij op Instagram of op LinkedIn.

Gratis checklist Energiek Gezond Overwinnen

Heb je een vraag?